Gestió d'instal·lacions esportives


Som especialistes en la gestió integral del servei esportiu d’un municipi o instal·lació, des del moment de la planificació i programació tècnica fins a la seva execució.


Gestionem tot tipus d’instal·lacions: piscines cobertes o d’exterior, sales d’activitats, espais de raqueta, camps de futbol, pavellons poliesportius, sales de fitness, pistes d’atletisme, espais de salut i benestar, i un llarg etcètera.

Assesorament tècnic


Oferim serveis de consultoria i assessorament que inclouen la realització d’estudis del sistema esportiu local, plans d'equipaments esportius o MIEMS, estudis de viabilitat i projectes de gestió.


Programes d'activitat física


Gestionem programes d’activitats de diversos tipus i els adaptem a les necessitats de cada client. Som especialistes en la gestió de programes d’activitat física, ja siguin per promoure hàbits saludables, per impulsar la integració i desenvolupament motriu de col·lectius especials, o bé siguin programes que promoguin el lleure i l’entreteniment.

Gestió d'instal·lacions esportives


Traduïm el coneixement acumulat al llarg dels anys en programes formatius a mida de les necessitats de cada client. Oferim tant programes de formació en relació a la gestió d’un complex esportiu com al management d’una empresa.

Gestió de centres cívics i equipaments

Estem especialitzats en la gestió i dinamització integral de
centres cívics, casals i equipaments diversos.

Programes d'activitat física


Portem a terme diversos tipus de programes d’exercici físic comunitari: gimnàstica suau, aeròbic adaptat, fitness, consciència corporal, pilates adaptat, tècniques de relaxació, tai-txí, ioga, caminades a l’aire lliure, jocs de descoberta, diades esportives...


Programes d’animació sociocultural


A través de l’animació sociocultural fomentem la participació i socialització de la gent gran d’una població, barri o districte.

Organitzem activitats de caràcter recreatiu i comunitari com ara sortides culturals, tallers monogràfics de memòria, reminiscència, històries de vida, riure, arteràpia, música, autoestima, autoconeixement o resiliència, i també gestionem programes de voluntariat.

Formació a mida


Oferim tant cursos formatius com de reciclatge professional basats en
programes de gestió d’un equipament de gent gran o bé programes
d’activitat física per aquest col·lectiu

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte