BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

22 juliol 2019 · SINTAGMIA · MN ENTREVISTA ASOFAP

Seguidament, reproduïm l'entrevista que ASOFAP (Asociación Española de profesionales del sector de las piscinas) ha realitzat a l'Albert Vinyes, responsable d'MN - empresa del grup SINTAGMIA.

**Entrevistem Albert Vinyes i Sánchez, soci gerent de Neteja i Manteniment d'Edificis i Instal·lacions (MN), empresa associada a ASOFAP, per conèixer el seu posicionament de marca i la seva particular visió dels reptes i oportunitats sectorials.

Ens agradaria conèixer la seva trajectòria professional en el sector de la piscina.**

Em dedico a la gestió del manteniment de piscines d'estiu públiques des de l'any 1999 i, des de l'any 2008, també a complexos esportius amb piscina cobertes.

Quina és l'activitat de l'empresa? ¿I la seva principal línia de negoci? ¿En quin àmbit/s geogràfic/s desenvolupa la seva activitat? Des d’MN ens dediquem a la gestió del manteniment de piscines, assessorament en gestió energètica d'instal·lacions esportives, assessorament de l'organització del departament de manteniment i neteja d'una instal·lació esportiva o d'instal·lacions amb piscines (hotels, càmpings, balnearis, etc), i a l’assessorament i elaboració de plans de manteniment amb una app d’instal·lacions esportives o d'instal·lacions amb piscines (hotels, càmpings, balnearis, etc).

L'àmbit geogràfic en l'activitat d'assessorament és el territori espanyol. En l'activitat operativa, l'àmbit és Catalunya.

Segons vostè, quin és el valor diferencial de la seva empresa? Estem especialitzats en el manteniment de piscines grans, de pública concurrència. Molt coneixedors de les peculiaritats i problemes comuns en instal·lacions esportives. També estem especialitzats en l'elaboració de plans de manteniment amb suport d'una app pròpia. En l'àmbit de la gestió energètica, tenim l'experiència en la gestió dels nostres propis centres concessionats amb la gestió de 5 GWh / any de producció tèrmica (gas i biomassa), 3 GWh / any d'electricitat i 60.000 m3 / any d'aigua.

Segons vostè, quins són els reptes més importants que han d'afrontar les empreses que actuen en el negoci de la piscina? Uns dels temes seria la possible substitució del desinfectant més estès (hipoclorit sòdic) en piscina públiques i de la normativa actual. Alternatives reals i econòmiques. També noves tecnologies per a la col·locació de manta tèrmica en piscines igual o majors de 350 m2. Noves tecnologies aplicades al tractament físic i químic. I la necessitat de personal especialitzat i format. Caldria formació reglada i major reconeixement social i econòmic del personal de manteniment.

Segons vostè, quines són les oportunitats més importants que hi ha al sector, per desenvolupar el negoci d'empreses com la seva?

L'especialització i coneixement del manteniment de piscines. Hi ha poca formació del sector i la poca que hi ha no està regulada ni reconeguda.

Atès que la seva empresa és membre de ASOFAP, què és el que més valora de formar part d'aquesta associació, que enguany compleix 20 anys?

És el nostre primer any com a associats. Entre els principals beneficis veiem el poder compartir necessitats i coneixement i, per descomptat, poder exercir pressió i influència com a sector.

Llegeix l'entrevista original en aquest enllaç

NOTÍCIES DESTACADES

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

Veure >>

CMDSport entrevista a August Tarragó

Veure >>

Neix ENS MOVEM! la plataforma online per a activar a tota la ciutadania

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte