BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

E3 PARTICIPA EN UN PROJECTE PER INTEGRAR LES TECNOLOGIES IMMERSIVES I LA REALITAT VIRTUAL EN LA PRÀCTICA D’ACTIVITAT FÍSICA DEL COL·LECTIU DE PERSONES GRANS.

13 maig 2022 · ESPORT3 · AEI INDESCAT

El projecte “NUTESCOTI” està relacionat amb l’aplicació de tecnologies immersives i de realitat virtual en intervencions d’estimulació cognitiva i física a col·lectius de persones grans. E3 participarà en aquest projecte conjuntament amb quatre entitats més: Broomx Technologies, la Fundació Joan Costa Roma, la Fundació Villablanca i Qualud, conjuntament amb el Clúster de Salut Mental de Catalunya.

Aquest estudi té com a objectiu investigar en l’aplicació de la realitat virtual i d’altres tecnologies immersives, a través de l’avaluació i el disseny experimental de dos casos d’ús en pacients i usuaris en diferents entorns reals i en camps d’aplicació, com són l’atenció a gent gran, l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i l’atenció a persones amb COVID persistent.

En concret, E3 participarà realitzant l’estudi pilot del sistema en un dels serveis de dinamització sociocultural que gestiona. En aquest procés es realitzarà una intervenció motriu i cognitiva, que a través de la tecnologia immersiva permetrà realitzar un treball de simulació corporal i demostrar els beneficis d’un programa d’aquestes característiques.

Per Jesús Fortuño, responsable del projecte per part de Sintagmia, aquesta és una experiència molt enriquidora i espera que aquest granet de sorra, ajudi a millorar la qualitat de vida pel col·lectiu de les persones grans.

NOTÍCIES DESTACADES

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

Veure >>

CMDSport entrevista a August Tarragó

Veure >>

Neix ENS MOVEM! la plataforma online per a activar a tota la ciutadania

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte