BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

Bases legals sorteig d’Instagram #VivArtistMusical

26 maig 2017 · VIVENCIES · CONCURS VIVENCIES VIVARTIST

 1. Organitzador i objectiu del concurs Vivències- Vivartist realitzarà un sorteig dirigit a qualsevol usuari/consumidor potencial. El nom del sorteig serà #VivArtistMusical. La finalitat és fomentar la participació i la interacció al perfil d’Instagram de Vivències, donar a conèixer el producte de VivArtist i la fidelització dels nostres clients actuals.

 2. Àmbit territorial del sorteig El sorteig es durà a terme i serà vàlid per qualsevol usuari d’Instagram que es trobi dins de Catalunya, Espanya.

 3. Temporalitat El període de participació en el sorteig s’iniciarà el dia dilluns 29 de maig de 2017 a les 12 hores i finalitzarà el dia dijous 8 de juny, ambdós inclosos, a les 12 hores, tenint aquest una duració d’11 dies.

 4. Caràcter gratuït

VivartistMusical es durà a terme sota la modalitat de sorteig gratuït, és a dir, la participació de qualsevol usuari en aquest sorteig no implicarà cap despesa econòmica pel participant.

 1. Comunicació del sorteig El present sorteig es comunicarà durant el període en què es trobi actiu, a través de la pàgina de Facebook: www.facebook.com/Vivencies i www.facebook.com/vivartist i al perfil d’Instagram www.instagramcom/vivencies.

 2. Funcionament i dinàmica Per participar en el sorteig, els participants hauran de seguir l’usuari de Vivències a l’Instagram, hauran de donar “like” a la publicació referent al sorteig i hauran de comentar tot nomenant a 2 amistats. Entre tots els comentaris, s’escollirà una persona guanyadora per criteri totalment aleatori i a l’atzar.
  Cada usuari podrà comentar tants cops com vulgui però anomenant a diferents persones en cada comentari. Tanmateix, serà només un comentari el guanyador, per tant, quedaran exclosos els altres comentaris del mateix usuari que hagi comentat diverses vegades amb altres noms dels participants. És a dir, només guanyarà el premi un cop. Només seran vàlids en la participació del concurs els usuaris que compleixin amb els requisits redactats en el present document.

 3. Premi L’usuari guanyador obtindrà dues entrades gratuïtes pel musical Generació de merda - Un musical amb molts likes. Per a totes les edats. En cas de que l’usuari sigui menor, Vivències no es responsabilitza de l’acompanyant.

 4. Comunicació als guanyadors Un cop finalitzat el sorteig, s’informarà als guanyadors enviant un missatge privat a Instagram. El 8 de juny en horari de tarda es contactarà amb ells. Si passats 5 dies laborals des de la data de finalització del concurs i de contacte, no s’aconsegueix contactar amb el guanyador de manera efectiva (és a dir, no hi ha resposta), s’assignarà el premi a un altre concursant.

 5. Drets i reserves Vivències- Vivartist es reserva la possibilitat de rebutjar el registre d’aquells participants els quals no compleixin amb els requisits exposats anteriorment. Vivències- Vivartist es reserva, també, el dret d’efectuar canvis que ajudin a la bona finalitat del sorteig. En cas d’una causa de força major que impedeixi dur-lo a terme, quedaria anul•lat.

 6. Acceptació La participació en el sorteig #VivArtistMusical implica, per si mateixa, l’acceptació de les presents bases. La falta d’aquesta acceptació per part del participant comportarà l’exclusió de la seva participació al sorteig.

 7. Tractament de dades personals Seguint la Llei 15/1999, de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals que se’ns pugui facilitar en algun moment quedaran incorporades i enregistrades de manera confidencial. Aquestes dades es mantindran en la més estricta confidencialitat d’acord amb la legislació vigent.

NOTÍCIES DESTACADES

1 d'octubre, Dia Internacional de la Gent Gran

Veure >>

Renovem i innovem amb noves instal·lacions al CEM Sant Vicenç dels Horts. Piscina Montserrat Canals

Veure >>

SINTAGMIA SEGUEIX APOSTANT PER L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte