BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

BASES LEGALS SORTEIG INSTAGRAM #VIVARTISTROCK

8 maig 2017 · VIVARTIST · CONCURS INSTAGRAM VIVÈNCIES

  1. Organitzador i objectiu del sorteig Vivències- Vivartist realitzarà un sorteig dirigit a qualsevol usuari/consumidor potencial. El nom del sorteig serà #VivArtistRock. La finalitat és fomentar la participació i la interacció al perfil d’Instagram de Vivències i donar a conèixer el producte de VivArtist.

  2. Àmbit territorial del sorteig El sorteig es durà a terme i serà vàlid per qualsevol usuari d’Instagram que es trobi dins de Catalunya, Espanya.

  3. Temporalitat El període de participació en el sorteig s’iniciarà el dia 8 de maig de 2017 a les 17 hores i finalitzarà el dia 17 de maig a les 12 hores, ambdós inclosos, tenint aquest una duració de 10 dies.

  4. Caràcter gratuït

VivartistRock es durà a terme sota la modalitat de sorteig gratuït, és a dir, la participació de qualsevol usuari en aquest sorteig no implicarà cap gast pel participant.

  1. Comunicació del sorteig El present sorteig es comunicarà durant el període en què es trobi actiu, a través de la pàgina de Facebook: www.facebook.com/Vivencies i www.facebook.com/vivartist i al perfil d’Instagram www.instagramcom/vivencies.

  2. Funcionament i dinàmica Per participar en el sorteig, els participants hauran de seguir l’usuari de Vivències a l’Instagram, hauran de donar “like” a la publicació i hauran de comentar tot nomenant a una persona amb qui voldrien gaudir del regal. Entre tots els comentaris, s’escollirà una persona guanyadora per criteri totalment aleatori i a l’atzar.
    Cada usuari podrà comentar tants cops com vulgui però anomenant a diferents persones en cada comentari. Tanmateix, serà només un comentari el guanyador, per tant, quedaran exclosos els altres comentaris del mateix usuari que hagi comentat diverses vegades amb altres noms dels participants. És a dir, només guanyarà el premi un cop. Només seran vàlids en la participació del sorteig els usuaris que compleixin amb els requisits descrits anteriorment.

  3. Premi L’usuari guanyador obtindrà dues entrades gratuïtes pel Canet Rock 2017. En cas que sigui menor de 16 anys, haurà d’anar amb un tutor legal del qual no es responsabilitzem nosaltres com a empresa.

  4. Comunicació als guanyadors Un cop finalitzat el sorteig, s’informarà als guanyadors enviant un missatge privat a Instagram. En aquest missatge facilitarem el telèfon de contacte i el correu amb la finalitat que ens truquin o ens enviïn un correu per acordar una manera de fer arribar el premi. El 17 de maig de 2017 a les 17 hores (dia laboral) es contactarà amb ells. Si passats 5 dies des de la data de finalització del sorteig i de contacte, no s’aconsegueix contactar amb el guanyador de manera efectiva (és a dir, no hi ha resposta), s’assignarà aleatòriament el premi a un altre concursant.

  5. Drets i reserves Vivències- Vivartist es reserva la possibilitat de rebutjar el registre d’aquells participants els quals no compleixin amb els requisits exposats anteriorment. Vivències- Vivartist es reserva, també, el dret d’efectuar canvis que ajudin a la bona finalitat del concurs. En cas d’una causa de força major que impedeixi dur-lo a terme, quedaria anul•lat.

  6. Acceptació La participació en el sorteig #VivArtistRock implica, per si mateixa, l’acceptació de les presents bases. La falta d’aquesta acceptació per part del participant comportarà l’exclusió de la seva participació al sorteig.

  7. Tractament de dades personals Seguint la Llei 15/1999, de la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals que se’ns pugui facilitar en algun moment quedaran incorporades i enregistrades de manera confidencial. Aquestes dades es mantindran en la més estricta confidencialitat d’acord amb la legislació vigent.

NOTÍCIES DESTACADES

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

Veure >>

CMDSport entrevista a August Tarragó

Veure >>

Neix ENS MOVEM! la plataforma online per a activar a tota la ciutadania

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte