BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

E3 Gestiona el Centre Cívic de Torre Llobeta

1 febrer 2015 · Celia Juárez · SINTAGMIA E3 CENTRE CÍVIC

Des de l'inici del 2015, E3 ha incorporat al seu equip professional, la gestió del Centre Cívic de Torre Llobeta, un edifici emblemàtic del barri de Torre Llobeta, situat al districte de Nou Barris de Barcelona.

L'equipament es troba ubicat en una magnífica casa senyorial construïda al segle XV, de planta quadrada, que compta amb elements de gran bellesa com els finestrals gòtics decorats o la porta ogival, i que des de l'any 1983, fa les funcions de centre cívic. Està especialitzat en activitats socio culturals dirigides a tots els públics i entitats del barri, com xerrades, exposicions, videofòrums, teatre, concerts, etc. Entre elles, volem destacar: Tu contes, Espai de contes per a adults, Dissabtes familiars, Actuacions de petit format per a les criatures i les famílies, El Cicle Il·lustrat, i molt més. Cal destacar com un dels esdeveniments culturals més importants de l'any, l'organització del Concurs Literari de Nou Barris, que enguany celebra la 27ena edició.

La programació es completa amb una àmplia proposta de tallers: danses, balls, música, idiomes, salut i esport, cuina i molt més. L'equipament forma part de l'oferta d'activitats de ciutat participant de la proposta arquitectònica 48H OPEN HOUSE BCN. Hi col.labora amb el festival anual de concerts simultanis SIMFÒNIC promoguda per l'entitat Secrets BCN, i també al Festival de Narració Oral Munt de Mots.

Si voleu més informació feu clic al següent enllaç.

NOTÍCIES DESTACADES

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

Veure >>

CMDSport entrevista a August Tarragó

Veure >>

Neix ENS MOVEM! la plataforma online per a activar a tota la ciutadania

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte