BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

EN MARXA ELS CASALS D'ESTIU 2015

21 abril 2015 · Sintagmia · sintagmia llop e3

El grup Sintagmia planteja per a aquest estiu 2015 oferir a les famílies un casal divertit, econòmic i educatiu. Els Casals d’Estiu, que s’efectuaran aquest estiu en els diferent serveis del grup, seran una alternativa pedagògica molt interessant per al temps de vacances dels infants. Els nens i joves tindran l’oportunitat de divertir-se i aprendre amb un seguit d’activitats esportives, lúdiques i recreatives molt completes i dissenyades especialment perquè s’enduguin un record ben agradable del seu pas pel Casal d’Estiu.

Els jocs, els tallers, les excursions i les activitats extraordinàries són algunes de les propostes de què podran gaudir els nens. Desitgem que s’animin a participar-hi i que els agradi tot el que els estem preparant.

La gran majoria de Casals que organitzem es realitzen des de l’última setmana de juny fins a finals de juliol. Al setembre alguns d’ells es tornen a activar fins al inici de l’escola.

El centre d’interès d’aquest any per a tots els Casals d’Estiu serà “SOM CIRC”. Cada setmana tractarà d’una temàtica diferent i l’ordre serà el següent: El gran director de circ Un director de circ ens visitarà i ens farà descobrir el gran món del circ. Gràcies a ell, convertirem el Casal en un fantàstic circ i gaudirem de moltes aventures. El malabarista Durant aquesta setmana ens visitarà un malabarista molt entremaliat que ens ensenyarà a fer malabars amb tot el que es trobi pel camí. El pallasso Aquesta setmana generarà moltes rialles ja que ens visitarà un pallasso que fa broma de tot i que ens ensenyarà a ser un bon pallasso de circ. El trapezista equilibrista Durant aquesta setmana les acrobàcies i els equilibris estan més que assegurats, ja que ens visitarà un trapezista que ens farà viure grans aventures. El mag Durant aquesta setmana ens visitarà un gran mag que ens ensenyarà a fer els trucs més espectaculars. Aquests dies tindrem sorpreses i diversió a dojo!

El forçut Durant aquesta setmana, ens visitarà el forçut més simpàtic de tota la comarca. Amb la seva força, ens ajudarà a construir el nostre circ perquè pugui acollir tots els espectadors que esperen l’arribada del circ al nostre poble.

Aquest any tornarem a repetir la gran Festa on fem coincidir a tots els nens i nenes de tots els Casals. Us hi esperem a tots!

NOTÍCIES DESTACADES

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

Veure >>

CMDSport entrevista a August Tarragó

Veure >>

Neix ENS MOVEM! la plataforma online per a activar a tota la ciutadania

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte