BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

Presentació SINTAGMIA SUMMIT 17

19 abril 2017 · AUGUST TARRAGÓ · FORMACIÓ SINTAGMIA SUMMIT

Per primer cop a la nostra història organitzem una TROBADA TÈCNICA conjunta per a tècnics, talleristes, coordinadors i directors de tots els serveis de totes les empreses SINTAGMIA. L'hem estat treballant amb molta il·lusió i la implicació de molts companys i companyes de SINTAGMIA.

La SINTAGMIA SUMMIT neix amb la voluntat d'esdevenir una trobada que es repeteixi cada any i sigui un punt de trobada tècnic, de millora contínua, reflexió i excel·lència.

Els objectius de la trobada són diversos: 1. Millorar i desenvolupar continguts tècnics i recursos. 2. Fer una reflexió de les activitats i serveis que oferim des de cadascun dels centres esportius, centres de gent gran i centres cívics. Aquesta reflexió ens ha de permetre reforçar, replantejar i/o introduir millores en els nostres serveis de cara al curs vinent.

A més d'aquests objectius més tècnics, probablement l'objectiu més important és que ens trobem tots i totes i compartim la jornada, les nostres experiències i ens coneguem més i millor.

El diumenge 14 de maig a les instal·lacions del Servei d'Activitat Física (SAF) de la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra) (us adjuntem enllaç de la localització). És gratuïta per a tothom, i a més d'esmorzar i dinar per a tothom, repartirem regals molt útils per a tothom que hi participi.

Adjuntem un enllaç al cartell de la SINTAGMIA SUMMIT i també un enllaç al formulari per fer la inscripció. Cal que tothom que participi s'inscrigui a la jornada abans del dia 7 de maig.

Esperem que la SINTAGMIA SUMMIT sigui un èxit i per això us esperem a tots i totes i a tothom dels vostres equips.

SINTAGMIA SUMMIT'17. Junts Avancem!

NOTÍCIES DESTACADES

1 d'octubre, Dia Internacional de la Gent Gran

Veure >>

Renovem i innovem amb noves instal·lacions al CEM Sant Vicenç dels Horts. Piscina Montserrat Canals

Veure >>

BARCELONETA ANYS DE GUERRA. 1936-1939. EXPOSICIÓ AL CASAL DE GENT GRAN MEDITERRÀNIA

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte