BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

RITME EN EL TEMPS. Projecte comunitari de l’Antic Teatre amb les veïnes del Casc Antic

16 novembre 2016 · MAYTE LLUCH · GENT GRAN E3

Ja fa uns anys que el Casal de Gent Gran Comerç, al districte de Ciutat Vella, col·labora en un projecte comunitari de l’Antic Teatre amb els veïns, consistent en la realització de tallers de dansa i moviment dirigits a la gent gran i la presentació de mostres artístiques de forma regular durant l’any. Aquest taller està liderat pels ballarins i coreògrafs Isabel Ollé i Quim Cabanillas.

Aquesta experiència s’ha materialitzat en més de vuit mostres artístiques adreçades al públic de l’Antic Teatre, arribant a formar part fins i tot, de la programació del Festival GREC.

Es tracta d’una bona experiència que deixa palès les inquietuds viscudes al col•lectiu de la gent gran, les ganes de participar d’experiències noves que els permeti aprendre i viure noves emocions, a més d’oferir la possibilitat d’expressar de forma artística tot allò que la gent gran ens poden donar a conèixer. La finalitat del projecte és fer accessible per a la gent gran el llenguatge i l’expressió artística de la dansa, amb els beneficis que pot tenir en relació a la inclusió i cohesió social i també posa en valor la gent gran del barri, fent-la més visible en les manifestacions culturals contemporànies.

A més, el projecte també inclou diferents activitats per a fomentar la relació intergeneracional, entre els més grans i els més joves del barri. El grups de dones participants al projecte expliquen l’experiència com un somni fet realitat, i manifesten que no només els ha permès ballar conjuntament amb altres amigues i veïnes, sinó també poder mostrar-ho als escenaris, fet que els satisfà gratament. Els tallers de dansa i moviment al Casal de Gent Gran Comerç fomenten la participació de la gent gran, els fa sortir de casa i participar d’una experiència col•lectiva a través de la dansa.

Link de vídeos https://www.youtube.com/watch?v=uZ2BS9tbnyU https://www.youtube.com/watch?v=Jx6KyzO-uGA https://www.youtube.com/watch?v=gh8t4NjV1HI

Casal de Gent Gran Comerç

NOTÍCIES DESTACADES

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

Veure >>

CMDSport entrevista a August Tarragó

Veure >>

Neix ENS MOVEM! la plataforma online per a activar a tota la ciutadania

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte