BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

Sintagmia aporta més de 5.000€ a Pallassos Sense Fronteres

1 febrer 2016 · Albert Villon · SINTAGMIA SOLIDARITAT CASALS D'ESTIU

El mes de juliol del 2015 el grup Sintagmia va iniciar una col·laboració solidària amb Pallassos Sense Fronteres.

Aquesta va constar de la participació d'artistes de PSF a 7 casals d'estiu organitzats per Sintagmia i que tenien com a centre d'interès el món del circ. Entre tots els casals d'estiu i un espectacle final del pallasso Pep Callau, van participar-hi prop de 3.000 nens i nenes. La recaptació total obtinguda d'aquesta col·laboració és molt important per a PSF.

De les activitats realitzades pels mateixos infants es van obtenir 1.526,06€, una xifra que sumada amb l'import recaptat pels diferents espectacles patrocinats per Sintagmia als casals (2.550€ en total), i a l'import de venta de marxandatge per part dels monitors de Sintagmia (1.218€), van fer una suma total de 5.294,06€ que es destinaran als projectes de Pallassos Sense Fronteres amb la infància refugiada.

PSF i Sintagmia ens sentim molt satisfets d'aquesta col·laboració, en la que s'ha posat èmfasi en el caràcter social a la vegada que lúdic i solidari de les activitats realitzades amb els infants que han assistit als casals.

Buscarem en el futur noves formes per tal de continuar amb les sinergies generades en aquesta col·laboració. L'import recaptat ajudarà a PSF en la seva autonomia per a seguir amb els projectes arreu del món però també a casa nostra amb infància vulnerable.

NOTÍCIES DESTACADES

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

Veure >>

CMDSport entrevista a August Tarragó

Veure >>

Neix ENS MOVEM! la plataforma online per a activar a tota la ciutadania

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte