BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

SINTAGMIA SEGUEIX APOSTANT PER L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA EN LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

31 octubre 2018 · SINTAGMIA · eficiència energètica estalvi energètic

Llop Gestió de l’Esport, empresa del grup Sintagmia, i actual concessionària del CEM La Corxera (Sant Feliu de Guíxols), recentment ha renovat el sistema de climatització de la piscina coberta amb l’objectiu d’adequar-lo a les necessitats actuals i fer-lo més eficient energèticament.

Per a realitzar aquesta inversió s’ha confiant amb Airlan, empresa que a més de proveir els equips de climatització ha aportat el seus sistemes i coneixements en eficiència energètica per aconseguir una reducció de prop del 50% de les emissions de CO2 anuals.

La clau de l’estalvi generat durant aquest procés rau en tres procesos: l’anàlisi de dades durant el 2017, la simulació d’explotació en termes energètics i la cerca de les solucions més adequades a les necessitats de la instal·lació.

Substituir els antics equips per un nou model Dair Pro 115 d’Airlan, ha suposat una reducció del 48,3% en emissions de CO2, i un estalvi mig anual d’un 40% en costos d’explotació de la deshumectació i climatització.

Amb aquesta acció Sintagmia renova el seu compromís per unes instal·lacions esportives més eficients, alhora que redueix l’impacte en les emisions de CO2 a l’atmosfera.

NOTÍCIES DESTACADES

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

Veure >>

CMDSport entrevista a August Tarragó

Veure >>

Neix ENS MOVEM! la plataforma online per a activar a tota la ciutadania

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte