BLOC DE NOTÍCIES

<< Tornar al bloc de notícies

SINTAGMIA TREBALLA EN LA MILLORA CONTÍNUA DE CAMPUS I CASALS D'ESTIU

1 octubre 2016 · ALBERT VILLON · CASALS D'ESTIU

Un dels subdepartaments d'I+D de Sintagmia s'encarrega de desenvolupar els Casals d'estiu i Campus esportius. Després de la intensa feina d'aquest darrer estiu, ens plantegem passar de treballar estacionalment, centrats en els casals de períodes d’estiu, a treballar pensant en totes les èpoques de l'any en les que es duen a terme serveis d'aquest tipus.

El departament ha planificat diverses accions:

Novembre 2016: Valoració conjunta amb tots els coordinadors dels casals d’estiu 2016. Els temes a tractar han estat: - Valoració funcionament general del casal. - Quins recursos han trobat a faltar, suport des del departament I+D, estructura, etc. - Valoració festa casals 2016. - Recull d’indicadors casals 2016 i últimes temporades - Propostes de millora 2017 - Centre interès 2017 Casals d’estiu: propostes + enquesta monitors. - Casals Nadal i Setmana Santa (definir centre interès).

Gener 2017: convocar als diferents coordinadors per presentar els següents punts: - Centre interès definitiu estiu 2017 - Pla comercial: edició de díptics, cartellera, etc. - Presentació dels documents actualitzats del manual director. - Desenvolupament del centre interès. - Recursos tècnics amb l’objectiu de crea el manual del monitor. - Presentació estudi CASALS SINTAGMIA (indicadors del sector). - Necessitats de proveïdors, per unificar-los. - Nou decret d’activitats de lleure i esportives: http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7157/1513060.pdf

Per últim, destacar que aquest any ha estat el primer any que el GRUP SINTAGMIA ha gestionat el Casal d’Estiu de Tordera. Volem agrair a tot l’equip del casal la facilitat, la proactivitat i la col·laboració pel muntatge de la Festa de Casals 2016, que es va realitzar el passat juliol 2017,amb l'assistència de més de 1100 nens. En aquest enllaç podeu veure un resum d'aquella trobada.

NOTÍCIES DESTACADES

ASOFAP entrevista a Albert Vinyes (MN)

Veure >>

CMDSport entrevista a August Tarragó

Veure >>

Neix ENS MOVEM! la plataforma online per a activar a tota la ciutadania

Veure >>

CATEGORIES

Vols estar al dia de totes les novetats?

Subscriu-te al nostre newsletter

Unim persones per moure emocions

© Sintagmia · Condicions legals · Contacte